Kartonger. Förpackningar. Wellpapp-lådor.

SVENSK FÖRPACKNINGS DESIGN

  Fråga oss. Vi kan förpackningar!

Du vill att din nya förpackning ska vara snygg, skyddande, praktisk och lätt att hantera. Ja, självklart. Säkert vill du också att den ska vara så miljövänlig, säljande och kostnadseffektiv som möjligt. Och det är väl inte fel om den har en kreativ och innovativ design som inte liknar allt annat; du vill ha en förpackning som sticker ut och hjälper till att marknadsföra dina produkter.
Eller hur?
  Oavsett om du är ute efter ett enkelt skyddande emballage i brun well, eller en exklusiv säljande förpackning med fyrfärgstryck, laminat, foliering, inrede etc, är du alltid välkommen att kontakta oss med din förfrågan. Se några bra exempel här under.

Om du vill fixar vi även illustrations- och originalarbete, montering och packning samt adressering, logistik och allt annat du helst slipper att göra själv (se länk PLUS-tjänster).
 

•  Våra vanligaste konstruktioner


•  Inreden och smarta lås


•  Profilreklamboxar i spektakulär design


•  Julboxar och pepparkakshus


• 
Lilla tryckeriskolan - kunskap/inspiration

• 
Så här tillverkar vi din förpackning
    
PR-Box förpackningar, kartonger, emballage i falskartong och wellpapp - Stora Enso NymöllaPR-Box förpackningar, kartonger, emballage i falskartong och wellpapp - Specsavers  Se fler modeller av denna förpackningstyp  
Vår vanligaste modell av stansade lådor. Mycket enkla att vika ihop och packa. Från mindre format i visitkortsstorlek till större lådor tillverkade i kraftig wellpapp. Lämpliga för inreden, fönsterhål. Kan förses med självlåsande flikar som gör tejp överflödigt.
Fler bilder av denna modell
 
PR-Box förpackningar, kartonger, emballage i falskartong och wellpapp - Tibro kommun  PR-Box förpackningar, kartonger, emballage i falskartong och wellpapp - Fläkt Woods                 Se fler modeller av denna förpackningstyp  
Dessa förpackningsmodeller är mycket lätta att resa och montera. Botten kan endera vara med insticksflikar alternativt kuvertbotten eller tvåpunktslimmad automatbotten. Lämplig för många olika slags produkter. Materialsnål konstruktion. Från små format i visitkortsstorlek till stora lådor tillverkade i kraftig wellpapp. Kan förses med inredningar, fönsterhål, låstungor mm.
Fler bilder av denna modell
 
PR-Box förpackningar, kartonger, emballage i falskartong och wellpapp - Astrid Lindgrens VärldSe fler modeller av denna förpackningstyp  
Förpackningar bestående av två delar. Antingen som låda med hylsa, som en tändsticksask. Eller som en låda med lock, som en skokartong. Från mindre format till större lådor tillverkade i kraftig wellpapp. Kan kombineras med inreden och avdelare.
Fler bilder av denna modell

 
PR-Box förpackningar, kartonger, emballage i falskartong och wellpapp - Show Off     PR-Box förpackningar, kartonger, emballage i falskartong och wellpapp - Piteå kommun  Se fler modeller av denna förpackningstyp  

Förpackningsmodeller som är smidiga att resa och montera. Omslag lämpliga för platta produkter som kataloger, böcker, pärmar mm. Med olika grad av mötande eller överlappande flikar samt stötskyddande balkar. Ofta i mini-, fin- eller grov well. Erfordrar i vissa fall ej stansverktyg. Materialsnåla konstruktioner som kan förses med inredningar, fönsterhål och självlåsande flikar som gör tejpning överflödigt.
Fler bilder av denna modell
 
PR-Box förpackningar, kartonger, emballage i falskartong och wellpapp - Hemmakväll     PR-Box förpackningar, kartonger, emballage i falskartong och wellpapp - OPTIMERASe fler modeller av denna förpackningstyp  

En verkligt snillrik förpackningsmodell med integrerat bärhandtag. Lämplig för produktpresentationer, kampanjer, mässor mm. Från små format i visitkortsstorlek till stora lådor tillverkade i kraftig wellpapp. Kan kombineras med inrede för flaskor, burkar mm.
Fler bilder av denna modell
 
PR-Box förpackningar, kartonger, emballage i falskartong och wellpapp - LACOSTEPR-Box förpackningar, kartonger, emballage i falskartong och wellpapp - Nord-LockSe fler modeller av denna förpackningstyp  

Ställ för exponering av produkter i butiker, på mässor mm. För disk eller golv. Med integrerad eller lös skylt. Ofta i mini- eller finwell.
Fler bilder av denna modell

 


 

 

Vi hjälper dig med alla typer av stansade förpackningar. Förpackningar med tryck. Stansade kartonger. Kartonger med tryck, Present-förpackningar. Present-kartonger. Wellpapp-kartonger. Papp-kartonger. DR-Kartonger. DR-Lådor. DR-Boxar. Reklam-förpackningar. Reklam-kartonger. Promotion-förpackningar. Promotion-kartonger. Presentreklam-förpackningar. Presentreklam-kartonger.

 

Kontakta oss. Vi kan förpackningar!
Ring vår förpackningsdesigner Ulf Lindgren direkt på 070-5736661

 

ELLER FYLL I VÅRT ENKLA FORMULÄR